Tally Course in Rishikesh

1.What is the fees of Tally Course in Rishikesh?

Ans. Tally Course fee in Rishikesh is approx. 7,000 rupees.

2.What is the Duration of Tally Course?

Ans. The duration of Tally course is 3 month.

3.What is Tally education?

Ans. Tally is an important accounting software which handles the day to day operations of business unit effectively. It is user friendly and widely accepted by the accountants. It provides many feature that allows the user to maintain accounting least effort.

4.How is Tally useful in accounting?

Ans. Tally has basic financial Accounting/ book keeping Tools. It has codeless accounting software, a natural language interfere, concurrent multilingual capabilities & path-breaking remote functionality. It has replaced by computerized Accounting.

5.What is the salary of Tally Accountant?

Ans. For a Tally beginners, the initial salary is approx. Rupees 10,000, which will rise according to experience.

6.Is Tally Difficult To Learn?

Ans. No, Tally is not difficult to learn, one can be expertise in it with continuous practice.

7.How can I start Tally?

Ans. On successful installation of Tally.ERP9, a shortcut is placed on the desktop. A folder titled Tally.ERP9 is related in the selected drive & all the files required to run Tally.ERP9 are stored in the default folders.

8.Is Tally important for B.com student ?

Ans. For B.com student Tally is an important software as it gives a practical knowledge about the accounting field to them.

9.Career scope in Tally ?

Ans. Scope of Career in Tally is very bright for the students. Tally products are  transforming business across industry in over 100 countries.

10.Which is the Best institute in Rishikesh for Tally & why?

Ans. There are many institute in Rishikesh which provide Tally course. But the best institute in Rishikesh for Tally in Rishikesh is Data Computers/ ICA Rishikesh.

11. How is ICA Rishikesh for Tally?

Ans. Data Computers/ICA Rishikesh is one of the best institute in Rishikesh. It provide both theoretical & practical knowledge to the students. The faculties here are highly experienced in their respective field.

12.Why Tally is important?

Ans. Tally plays a very crucial role in accounting sector because it helps in solving thousands of transactions within a fraction of second. It helps us to manage our data in a proper indexing manner which is easily to access whenever needed. The reports here are automatically generated in accounting packages including final account.

13.Which is Best Accounting software?

Ans. Tally is considered to be one of the best accounting software. It is suitable for different range of organizations, from small grocery to large corporations with international location & operations.

14. Why Tally is needed?

Ans. Tally is most popular accounting software that handles the day to day operations of a business unit effectively. It is widely   accepted by the accountants for its user friendly nature. It provides features that allow user to maintain accounting effortlessly.

15.Why Tally is used in accounts?

Ans. Tally is used in accounts because it is one of the best accounting software. It is a user friendly and is being used world-widely by many organizations.

16.What is the full form of ICA Rishikesh ?

Ans. The full form of ICA is institute of computer Accountants. It is one of the best training providing institute in the field of accounts & Finance. It is a leading institute in India.

17.Do ICA Rishikesh provide placement service?

Ans. Yes, ICA Rishikesh has a placement cell. It provides job guarantee to its student. Internship of 3 months mandatory for CIA students of the institute.

18.Is Tally important for accountants?

Ans. Yes, Tally is considered an important accountancy software for the accountants.

19.Best short-term courses for B.com students?

Ans. There are many short-term courses for B.com students. One such courses is of Tally & GST.

Join Data Computers Rishikesh Institute

Get In Touch With Us

Certified Accounting Courses

IT Professional Courses

ICA Current Batch Students.

Join Now